URMĂREȘTE-NE

EDUCAȚIE

ACTIVITATE PREVENTIV-EDUCATIVĂ SUSȚINUTĂ DE STRUCTURILE M.A.I, LA LICEUL TEHNOLOGIC “DAN MATEESCU”

În perioada 17-18 mai a.c., structurile Ministerului Afacerilor Interne, împreună cu reprezentanți ai Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Călărași acționează în incinta și în zona adiacentă unităților de învățământ preuniversitar din județ, pentru prevenirea delincvenței juvenile, precum și a consumului de droguri.

Joi, 18 mai a.c., elevii Liceului Tehnologic “Dan Mateescu” au primit vizita autorităților județene, prilej cu care au aflat informații despre tot ceea ce înseamnă portul și folosirea fără drept a obiectelor periculoase în incinta unităților de învățământ.

Siguranța în unitățile de învățământ constituie o prioritate pentru polițiștii călărașeni, astfel că, activitățile organizate și derulate au ca scop comun asigurarea unui climat propice de siguranță, atât pentru elevi, cât și pentru cadrele didactice“, a declarat pentru Canal SUD Bianca Ghiveci, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Călărași.

Liceenii au fost receptivi la informațiile transmise de autoritățile județene, aceștia interacționând cu reprezentanții instituțiilor pe parcursul întâlnirii.

“Siguranța elevilor și a cadrelor didactice reprezintă o prioritate a Inspectoratului de Jandarmi Județean Călărași, care se va implica în continuare în acțiuni activ- preventive“, a conchis Ana-Maria Dinu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Călărași.

În trecut, la nivelul unităților de învățământ din județ au fost înregistrate cazuri în care minorii dețineau arme neletale, acțiunea de astăzi fiind binevenită.

Continue Reading
La Top