URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

ACTIVITATE DE RECREERE ȘI SOCIALIZARE PENTRU O PARTE DINTRE BENEFICIARII DGASPC

Activitate interactivă în cadrul programului de recreere si socializare la sediul noului Centru de Recuperare de zi pentru copiii cu dizabilități Călărași (Măgureni).

Vineri, 03.02.2023, la sediul centrului a fost organizată o activitate de recreere și socializare pentru o parte dintre beneficiari și pentru cei de la Centrul SERA Călărași.

“Cei 9 copii prezenți la sediul centrului au fost antrenați în diferite jocuri de interior, precum: șotron, minifotbal, cricket, tenis de masă, joc popice, aruncări la coș cu minge de baschet, țînțar, etc).

Și cei mici și cei mari au fost foarte încântați de timpul petrecut împreună. Au fost legate noi prietenii, copiii dorind să se revadă cât mai curând. Precizăm că, activitatea de terapie individuală se desfășoară la cabinetele de specialitate de luni până joi, săptămânal, iar ziua de vineri este rezervată pentru stimularea interacțiunii de grup, obiectivul fiind de a crește șansele de integrare și socializare pentru copiii cu dizabilități”, este precizat pe pagina de socializare a DGASPC Călărași.

Continue Reading
La Top