URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

ACȚIUNI ȘI INTERVENȚII ALE POLIȚIȘTILOR – 67 DE SESIZĂRI PRIN 112

În cadrul acțiunilor pentru siguranța comunității din ultimele 24 de ore, polițiștii au intervenit la 67 de sesizări ale cetățenilor primite prin serviciul 112. De asemenea, polițiștii au reținut permisele de conducere în cazul a 4 șoferi care au pus în pericol siguranța traficului rutier.

La data de 11 august a.c., peste 150 de polițiști au acționat, la nivelul județului Călărași, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice.

Au fost organizate 9 acțiuni și s-a intervenit la 67 de evenimente sesizate prin 112. Ca urmare a activităților au fost constatate 17 infracțiuni.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 156 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 46.200 de lei.

Polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru prevenirea accidentelor de circulație, fiind reținute 4 permise de conducere și retras un certificat de înmatriculare.

Atunci când sunteți martorii unor fapte antisociale sau ați fost victima unei infracțiuni, nu ezitați să vă adresați celui mai apropiat echipaj de poliție sau să apelați numărul unic de urgență 112!” – se arată într-un comunicat de presă.

Continue Reading
La Top