URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

ACȚIUNI ÎN SISTEM INTEGRAT ÎN CAPITALĂ

În perioada 7-10 septembrie 2023, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Biroul Ordine Publică, Brigada Rutieră, Serviciul de Poliție Canină, Serviciul pentru Acțiuni Speciale, dar și polițiști din cadrul mai multor Secții de Poliție, în colaborare cu Inspectoratul pentru Situații de Urgență și Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București au acționat pentru asigurare a unui climat de siguranță publică, prevenirea și combaterea faptelor antisociale.

În acest context, polițiștii și jandarmii au deșfășurat activități, în proximitatea mai multor străzi din Capitală, în vederea asigurării unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică.

Au fost organizate 28 de acțiuni, fiind aplicate 171 de sancțiuni contravenționale în valoare de 68.130 de lei. Totodată, au fost reținute opt certificate de înmatriculare, trei seturi de plăcuțe și zece permise de conducere.

Astfel, în perioada precizată, în urma acțiunilor întreprinse, au fost legitimate 1.875 persoane, 13 fiind conduse la sediul subunităților, iar două persoane au fost amprentate/fotografiate. Totodată, au fost efectuate 105 controale corporale, iar 21 de bagaje au fost verificate, fiind constatate 31 de infracțiuni pentru deținere și trafic ilicit de droguri.

În urma activităților desfășurate, au fost verificate 689 de autovehicule.

De asemenea, au fost depistate două persoane urmărite național, față de care au fost dispuse măsurile legale și un autoturism aflat sub sechestru.

În perioada de referință, polițiștii au efectuat 330 de testări cu dispozitive etilotest/alcooltest și cu Drug test.

Structurile Ministerului de Interne acționează permanent pentru prevenirea și combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniștea comunității, fiind pregătite să intervină atunci când situația o impune. Acțiunile în sistem integrat vor continua și în perioada următoare.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top