URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

ACȚIUNI DE CONTROL RUTIER

În data de 12 august a.c., în jurul orei 19:20, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Fundulea, au oprit pentru control un autoturism, condus de un bărbat, de 54 de ani.

În urma controlului, a reieșit faptul că bărbatul conducea autoturismul având permis de conducere necorespunzător categoriei din care face parte autovehiculul, acesta având permis de conducere pentru categoriile C1, C, C1E, CE, în prezent valid.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui auto pe drumurile publice, de către o persoană, având permisul de conducere necorespunzător categoriei din care face parte autovehiculul.

La data de 13 august a.c., în jurul orei 04:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Călărași au oprit pentru control un autoturism, condus de un tânăr, de 26 de ani.

În urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o valoare de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma verificării în bazele de date ale Poliției Române, acesta nu figura ca posesor de permis de conducere.

Tânărul a fost condus spital, unde i-au fost recoltate mostre biologice.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

La data de 12 august a.c., în jurul orei 10:30, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Transporturi Feroviare Lehliu, în timp ce desfășurau activități de supraveghere și control al traficului rutier pe DN 3A, au efectuat semnalele regulamentare de oprire a unui autoturism.

Cu ocazia controlului, a fost identificat conducătorul auto, în persoana unui tânăr, de 23 de ani, iar în urma verificărilor în bazele de date, s-a constat că acesta nu figurează cu permis de conducere pentru nicio categorie de vehicul.

Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiuni de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top