URMĂREȘTE-NE

CORONAVIRUS

ACŢIUNI DE CONTROL ALE POLIŢIEI CĂLĂRAŞI PENTRU LIMITAREA COVID-19

Duminică, 2 ianuarie 2022, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Călărași, împreună cu reprezentanți ai celorlalte autorități cu atribuții în domeniu, au continuat acțiunile pentru limitarea virusului SARS-CoV-2.

Forțele de ordine au fost angrenate în acțiuni punctuale de control, efectuând verificări la 43 societăți comerciale/persoane fizice autorizate, 714 obiective de interes și 379  autovehicule destinate transportului de persoane.

De asemenea, în vederea respectării măsurii de siguranță, polițiștii au verificat 1.139 persoane, dintre care 647 aflate în izolare și carantină.

Totodată, pentru nerespectarea măsurilor de siguranță polițiștii au aplicat sancțiuni contravenționale la Legea 55/2020 în valoare de 1.000 de lei. În continuare, principalul obiectiv al acțiunilor Poliției Române în contextul pandemiei vizează protejarea sănătății cetățenilor.

Polițiștii se află permanent la datorie și vor interveni cu fermitate în toate situațiile în care legea este încălcată. Aceştia recomandă tuturor cetățenilor să păstreze distanța fizică, să poarte masca de protecție și să nu se expună riscului îmbolnăvirii. (Autor: Georgiana Petre)

Continue Reading
La Top