URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

ACȚIUNEA “DE DRAGOBETE, TSD IUBEȘTE ROMÂNEȘTE”, UN ADEVĂRAT SUCCES

Iubire, iubire și iar iubire. Îngerași, ursuleți, trandafiri și poze, multe poze. Așa poate fi descrisă acțiunea  desfășurată de Tineretul Social-Democrat. Evenimentul de sâmbătă, 24 februarie a.c., a strâns călărășeni de toate vârstele în Piață Big. Îndrăgostiți, părinți și copii, cu toții au profitat de activitatea organizată.

Tinerii social-democrați au dorit să sărbătorească dragostea românească împreună cu cetățenii municipiului Călărași. Trecătorii s-au strâns în jurul cortului amplasat în zona Orizont pentru a face poze la cabina foto decorată atât cu  obiecte tradiționale românești, cât și cu simbolurile dragostei.

Bineînțeles, de Dragobete trebuie să ne și îndulcim. Și ce poate fi mai dulce decât o placintă tradițională? Dovleac, măr sau brânză, organizatorii s-au gândit la toate gusturile.

Mai mult, organizatorii s-au gândit și la câteva premii pentru călărășeni. Cei prezenți au putut participa la tombolă pentru a câștiga coșuri cu bunătăți, cine romantice și o școală de șoferi achitată integral.

“Astăzi suntem alături de Organizația Municipală a Tineretului Social Democrat și de călărășeni. Anul acesta, Tineretul Social Democrat al județului Călărași a oferit șase cine romantice la un local din municipiu. Sperăm ca primăvara să fie un prilej bun de dragoste”, a declarat Adrian Nițu, vicepreședintele Organizației Județene a Tineretului Social Democrat Călărași.

“De Dragobete, TSD iubește românește” a strâns sute de călărășeni îndrăgostiți dornici să își împărtă dragostea cu celelalte persoane prezente.

“Peste o sută de tineri au participat la evenimentul oraganizat de noi. A fost o acțiune dedicată tinerilor, tocmai de aceea am ales ca premiul cel mare să fie o școală de șoferi. Felicit toți câștigătorii”, a adăugat Marius Petrache, președintele interimar al Organizației Municipale a Tineretului Social Democrat.

Prezent la evenimentul tinerilor a fost și președintele Organizației Municipale a Partidului Social Democrat, Marius Dulce. Acesta, alături de participanții la tombolă, a extras câștigătorii.

“Acest eveniment este deja o tradiție la noi. Am oferit mai multe premii pentru ca toți câștigătorii să se bucure de ele”, a conchis Marius Dulce, președintele Organizației Municipale a Partidului Social Democrat.

Continue Reading
La Top