URMĂREȘTE-NE
Acțiunea BLOCADA

ACTUALITATE

ACȚIUNEA „BLOCADA”, ÎN IALOMIȚA. LEMN DEȚINUT ILEGAL, CONFISCAT DE POLIȚIȘTI DINTR-UN DEPOZIT

Polițiștii ialomițeni au desfășurat ieri, 31 august, acțiunea „BLOCADA”, în orașul Căzănești și în comuna Munteni Buzău, pentru prevenirea și combaterea faptelor comise cu violență și a traficului și consumului de droguri sau alte substanțe interzise, potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Ialomița.

Astfel, în cadrul acțiunii au fost legitimate 150 de persoane, au fost verificate 124 de autovehicule și au fost aplicate 43 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 20.380 de lei. Totodată, au fost verificate șase societăți comerciale și a fost reținut un permis de conducere și un certificat de înmatriculare.

De asemenea, polițiștii au efectuat verificări și la un depozit de material lemnos. Acolo, oamenii legii au descoperit mai multe sortimente de cherestea pentru care societatea comercială nu a putut prezenta documente de proveniență legală. În acest caz a fost aplicată o sancțiune contravențională în valoare de 6.000 de lei și a fost confiscată cantitatea de material lemnos deținută ilegal.

Pe de altă parte, oamenii legii au oprit în trafic o autoutilitară care transporta material lemnos, fiind condusă de un bărbat din județul Vrancea. În urma verificărilor, polițiștii au descoperit neconcordanțe în ceea ce privește cantitatea înscrisă în aviz și materialul transportat efectiv. Transportatorul a fost sancționat cu amendă în valoare de 1.000 de lei, fiind dispusă și măsura complementară de confiscare a materialului lemnos suplimentar.

La acțiune au participat și jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Ialomița.

FOTO: IPJ Ialomița

Continue Reading
La Top