URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

ACȚIUNE DE PREVENIRE A JANDARMILOR CĂLĂRĂȘENI ÎN COLABORARE CU GRUPAREA MOBILĂ DE JANDARMI CONSTANȚA

În Pădurea Chiciu în apropiere de punctul de trecere cu feribotul Ostrov, Călărași, România, a început de ieri, 27 Iulie pană pe 2 August cea de-a șaptea ediție a festivalului 3 Smoked Olives.
Locotenent Colonel Murariu Constantin – purtător de cuvânt al Grupării Mobile al Jandarmeriei Constanța a declarat pentru Canal Sud că până în acest moment festivalul s-a desfășurat fără incidente.

“ În perioada 27 Iulie – 2 August, Gruparea Mobilă Constanța, asigură măsurile de ordine în zona de desfășurare și pe traseele de deplasare ale participanților la Festivalul de muzică electronica 3 Smoked Olive care se desfășoară pe insula “Hopa”.
Pentru buna desfășurare a festivalului jandarmii grupării Constanța beneficiază de sprijinul colegilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Călărași, Inspectoratelor de Poliție, Constanța și Călărași, precum și a celorlalte structuri cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, dar și a Inspectoratelor pentru Situații de Urgență, Constanța și Călărași.
Dispozitivul preventiv integrat de ordine publică din zona Festivalului, urmărește verificarea respectării regulilor de comportament realizarea în siguranță a accesului precum și gestionarea rapidă a oricăror fapte antisociale .
Vă informăm că până la acest moment Festivalul s-a desfășurat fără incidente de securitate”.

Mai multe detalii si informații puteți urmări în jurnalul Canal Sud din această seară.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top