URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

ACȚIUNE DE AMPLOARE A POLIȚIȘTILOR ÎN JUDEȚUL IALOMIȚA PENTRU MENȚINEREA ORDINII ȘI SIGURANȚEI PUBLICE

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița au desfășurat o amplă acțiune de prevenire a faptelor antisociale și de menținere a ordinii și siguranței publice în întregul județ, în ultimele 24 de ore.

Peste 90 de agenți au fost mobilizați pentru a identifica și sancționa conducătorii auto care încalcă regulile de circulație, dar și pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze ale accidentelor rutiere. Filtre rutiere au fost organizate în mediul urban și rural, iar 8 permise de conducere și 22 de certificate de înmatriculare au fost retrase ca măsură complementară.

În urma celor 79 de intervenții la evenimente, dintre care 75 au fost sesizate prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112, polițiștii au constatat 11 infracțiuni, dintre care 5 contra persoanei și 6 contra patrimoniului. În plus, au aplicat peste 160 de sancțiuni contravenționale în valoare de 45.605 de lei.

Acțiunea a avut drept scop asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică în județul Ialomița, iar polițiștii rămân în alertă pentru a preveni și combate faptele antisociale.

Continue Reading
La Top