URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

ACCIDENT RUTIER PRODUS PE DN 3B, ÎN LOCALITATEA GRĂDIȘTEA

Astăzi, 18.Mai 2023, ora 14.15, un echipaj de descarcerare și un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Detaşamentului de pompieri Călăraşi au fost solicitate prin intermediul 112 – număr unic pentru apeluri de urgenţă, să intervină pe raza localităţii Grădiştea, pe DN 4, pentru a interveni la un accident rutier în care au fost implicate două autovehicule. La sosirea echipajelor de intervenţie, a fost identificată o singură victimă (conducător al autoturismului), de sex feminin, în vârstă de 20 de ani, care prezenta atac de panică, dureri la nivelul membrului superior drept şi excoriaţii la nivelul antebraţului drept. 
Paramedicii SMURD au acordat îngrijiri medicale tinerei și a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului județean Călăraşi. Pompierii militari încadraţi pe autospeciala de descarcerare au deconectat bornele acumulatorilor celor două autovehicule implicate în evenimentul rutier și au luat toate măsurile pentru prevenirea producerii altor situaţii de urgenţă la locul accidentului.
Pompierii militari au curăţat carosabilul şi după aproximativ 20 de minute circulaţia a fost reluată în condiţii normale.

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Călărași au fost solicitați să intervină în această după amiază la un accident rutier produs în localitatea Grădiștea. Accidentul s-a produs în urma unei coliziuni între un utilaj agricol și un autoturism. Au fost implicate două persoane, rezultând o singură victimă rănită ușor. La fața locului pompierii s-au deplasat cu o autospecială de descarcerare și o autospecială Smurd”, a declarat pentru Canal Sud, Ovidiu Tătăranu -Purtător de cuvânt al ISU Călărași.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top