URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

ACCIDENT RUTIER PE STRADA ROCADEI, TREI AUTOTURISME IMPLICATE

Un nou eveniment rutier a avut loc în municipiul Călărași în urmă cu puțin timp, în jurul orei 17:40, pe strada Rocadei din municipiul, sectorul cuprins între Strada Dobrogei și I. L. Caragiale. Conform primelor informații, trei autoturisme au fost implicate în accidentul rutier.

Se pare că evenimentul a fost declanșat de o manevră imprudentă a unuia dintre șoferi, care ar fi efectuat o mișcare fără să se asigure corespunzător. În urma gestului imprudent, un alt șofer a încercat să evite impactul, dar din nefericire a fost acroșat un alt autoturism care l-a proiectat în afara părții carosabile, pe trotuar. Toate cele trei autoturisme implicate în accident au fost avariate serios.

Cu toate acestea, din fericire, nu au fost raportate victime în urma acestui incident. La fața locului au intervenit mai multe autospeciale ale Poliției, care au gestionat situația și au început cercetările necesare pentru a stabili cu exactitate cauzele evenimentului rutier.

Traficul rutier în zonă va fi blocat până la finalizarea cercetărilor, iar polițiștii rutieri vor rămâne la fața locului pentru a gestiona traficul și a se asigura că securitatea tuturor participanților la trafic este asigurată.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top