URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

ACCIDENT RUTIER PE DN3A, PATRU PERSOANE IMPLICATE. ELICOPTERUL SMURD A FOST SOLICITAT LA FAȚA LOCULUI

Un accident de circulație cumplit a avut loc duminică, 21 aprilie, la ora 13:10, în apropierea localității Dragoș Vodă, pe Drumul National 3A. Un autoturism în care se aflau patru persoane ar fi acroșat puternic o bucată de beton de pe marginea drumului după ce șoferul ar fi încercat să evite un alt autoturism care întorcea în fața lui, pe care l-ar fi văzut târziu.


Conform primelor informații, două dintre cele patru persoane din autoturism au suferit răni semnificative în urma impactului.

La locul accidentului au fost trimise de urgență o ambulanță din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță, o autospecială de descarcerare ATPVM (victime multiple) și echipaje de poliție. Oamenii legii au fost nevoite să blocheze traficul.

Pasagerul din dreapta față al autoturismului a suferit un traumatism cranio-cerebrale și a fost preluat de un elicopter SMURD, fiind transportat la un spital din Constanța pentru îngrijiri de specialitate. În același timp, o altă persoană din autoturism a suferit un hematom, dar a refuzat transportul la unitatea medicală.

Polițiștii fac măsurători și continuă ancheta pentru a stabili cu exactitate circumstanțele care au condus la acest tragic accident.

Continue Reading
La Top