URMĂREȘTE-NE

BREAKING NEWS

ACCIDENT RUTIER ÎN CĂLĂRAȘI. TREI VICTIME IMPLICATE

Astăzi, 22 iunie 2022, în jurul orei 15:50, în Călărași, pe DN3, între Podul 4 și Chiciu, a avut loc un accident rutier cu 3 persoane implicate, dintre care 2 rănite. Este vorba despre o coliziune între un autocamion și o motocicletă pe care se aflau doi tineri, respectiv un băiat și o fată.

Din primele informații obținute, victimele nefericitului eveniment sunt cele două persoane de pe motor, aflate în stare de inconștiență, preluate de echipajele de prim ajutor și transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Călărași.

Traficul rutier este blocat de aproximativ 20 de minute. La fata locului s-a intervenit cu o autospecială de descarcerare, un echipaj SMURD din cadrul ISU Călărași si un echipaj al SAJ Călărași.

Sursa foto: Infotrafic Călărași

UPDATE:17:30

Tânăra care se afla pe motorul implicat în accident este din București, a fost consultată în urmă cu doar câteva minute de medicul specialist în Ortopedie traumatologie, Tomek Alexandru Ioan. Este stabilă și cooperantă.

Potrivit celor discutate, tânăra i-a declarat medicului că se îndreptau către municipiul Călărași, iar într-o curbă, conducătorul unui camion a virat la stânga, pentru a intra într-o balastieră, fără să se asigure.

UPDATE: 17:00

Bărbatul implicat în evenimentul rutier a fost preluat de un elicopter SMURD și transportat la spitalul Floreasca din Capitală, iar fata se află la SJU Călărași.

Continue Reading
La Top