URMĂREȘTE-NE
Reținut

ACTUALITATE

ACCIDENT RUTIER ÎN CĂLĂRAȘI. ȘOFERUL VINOVAT ȘI VICTIMA AU FOST REȚINUȚI. CUM A FOST POSIBIL

Un accident rutier a avut loc pe 14 septembrie, în jurul orei 13.00, în municipiul Călărași, între o mașină și un scuter, potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Călărași. Din primele verificări a reieșit că șoferul mașinii nu ar fi acordat prioritate de trecere scuter-ului, care era condus de tânărul de 22 de ani. În acel moment, tânărul ar fi frânat pentru a evita impactul, căzând ulterior pe partea carosabilă, suferind vătămări corporale.

Șoferul mașinii a plecat de la locul accidentului, iar victima, conducătorul scuter-ului, a fost transportată la spital. Acolo a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii au mai descoperit că șoferul autoturismului este un tânăr de 19 ani. Pe numele acestuia a fost deschis un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Cu dosar penal s-a ales și victima, tânărul care a condus scuter-ul. Oamenii legii au descoperit că acesta nu are permis de conducere, iar scuterul electric pe care îl conducea nu era înregistrat în vederea circulației pe drumurile publice. Dosarul penal deschis pe numele acestuia vizează săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea in circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

În continuare a fost dispusă urmărirea penală față de șoferul autoturismului, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de părăsirea locului accidentului, iar față de tânărul de 22 de ani, pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, mai transmit reprezentanții IPJ Călărași.

Ambii au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top