URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

ACCIDENT RUTIER ÎN BALOTEȘTI: 40 DE PERSOANE IMPLICATE

În această seară, pe raza localității Balotești, județul Ilfov – DN 1 (sensul spre Ploiești) a avut loc un accident rutier între 16 autoturisme și 1 microbuz.

Accident grav pe DN1, la Balotești, lângă Otopeni. 16 mașini și un microbuz de persoane au fost implicate într-un carambol, duminică seara. În vehiculele accidentate se aflau 40 de persoane. Din primele informații, șase persoane (trei adulți și trei copii) sunt aduse la spitalele din București. Traficul pe DN1 este complet blocat.


În urma evenimentului, din cele aproximativ 40 de persoane implicate, 6 victime (3 adulți și 3 copii) vor fi transportate la unități sanitare pentru acordarea îngrijirilor medicale care se impun acestora. Totodată, alte două victime au refuzat transportul la spital.

Pentru gestionarea optimă a evenimentului, au fost alocate mai multe resurse din cadrul ISU B-IF, respectiv, 2 austospeciale de stingere cu apă și spumă, 2 Descarcerări, 7 ambulanțe SMURD, 1 Unitate de Terapie Intensivă Mobilă SMURD, 1 Punct de Comandă Mobil și Directorul Operaţiunilor de Salvare Medicală.

Misiunea este în dinamică.

Continue Reading
La Top