URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

ACCIDENT RUTIER GRAV. A FOST ACTIVAT PLANUL ROȘU DE INTERVENȚIE

În urmă cu cîteva ore, pe E70, în localitatea Bujoreni, județul Teleorman, s-a produs un accident rutier între două autocare și un tir.

În eveniment au fost 18 persoane implicate, bilanțul victimelor fiind următorul:
– 1 minor de 16 ani, cu politraumatisme, preluat de elicopterul SMURD;
– 1 minor de 15 ani, cu TCC, preluat de o ambulanță SMURD;
– 1 adult de 60 ani, cu traumatism abdominal, preluat de o ambulanță SMURD;
– 1 adult, cu traumatism la membrul inferior stâng, preluat de o ambulanță SMURD.

Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru gestionarea optimă a misiunii de răspuns, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție.
La fața locului, echipajele operative intervin cu 2 autospeciale de stingere, 1 autospecială de descarcerare, o autospecială de transport personal și victime multiple, 8 ambulanțe SMURD și 6 ambulanțe SAJ.

Din cadrul ISU Giurgiu se deplasează la locul accidentului o autospecială de transport victime multiple și două ambulanțe SMURD.

De asemenea, de la nivelul ISU București-Ilfov au fost suplimentate forțele de intervenție cu 1 ambulanță SMURD cu medic și 1 autospecială pentru transport victime multiple.
În sprijinul forțelor din teren, a fost solicitat și un elicopter SMURD.

Forțele care intervin la fața locului au fost suplimentate cu 2 autospeciale de stingere, 1 post medical avansat și 3 ambulanțe SMURD de la ISU BIF. De asemenea, un alt elicopter SMURD a fost alocat la caz.
Urmare a evenimentului produs, au ars 1 autobuz și 1 autotren însă incendiul a fost lichidat.

Continue Reading
La Top