URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

ACCIDENT PE DUNĂRE: O AMBARCAȚIUNE CARE PLUTEA ÎN DERIVĂ, S-A LOVIT DE O BARJĂ ANCORATĂ

O ambarcaţiunea cu cinci persoane la bord plutea în derivă pe Dunăre, în zona Chiciu din Călăraşi, duminică dimineaţa, iar poliţiştii au stabilit că aceasta se lovise de o barjă ancorată. Cele cinci persoane au avut nevoie de îngrijri medicale.

Persoanele implicate au necesitat asistență medicală, iar conducătorul ambarcațiunii a fost depistat pozitiv la testul alcoolemiei. Inspectoratul de Poliție al Județului Călărași a declarat că polițiștii au fost alertați prin 112 în jurul orei 5:30, duminică dimineața, cu privire la incidentul de pe Dunăre, în zona Chiciu. Potrivit surselor, ambarcațiunea a intrat în coliziune cu o barjă ancorată, rezultând vătămarea celor cinci persoane și avarierea ambelor nave.

Echipa de intervenție a asigurat transportul victimelor către asistența medicală necesară. Conducătorul ambarcațiunii a fost supus testelor pentru alcoolemie, rezultatul indicând o concentrație de 0.16 mg/l alcool în aerul expirat. În plus, testul cu aparatul DrugTest a dat un rezultat negativ. Autoritățile au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Călăraşi a anunţat că poliţiştii Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Călăraşi au fost sesizaţi, prin 112, duminică, în jurul orei 5.30, cu privire la faptul că o ambarcaţiune în care se află 5 persoane pluteşte în deriva pe fluviul Dunărea, km 373, în zona Chiciu.

“Din primele cercetări a reieşit faptul că ambarcaţiunea în cauză a intrat în coliziune cu o barjă ancorată pe fluviul Dunărea, iar în urma impactului a rezultat vătămarea corporală a celor cinci persoane şi avarierea celor două nave. Echipa operativă deplasată la fața locului a preluat şi transportat cele cinci victime în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a transmis IPJ Călăraşi.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top