URMĂREȘTE-NE
Accident PTF Giurgiu

ACTUALITATE

ACCIDENT LA GRANIȚA CU BULGARIA. TRAFICUL, BLOCAT PE AMBELE SENSURI

Poliția de Frontieră Română transmite că traficul pe Podul Prieteniei din PTF Giurgiu este blocat pe ambele sensuri, după ce în această dimineață, în jurul orei 03.00, a avut loc un accident rutier. Mai exact, un autocamion înmatriculat în Turcia care se deplasa pe sensul de ieșire din România, a lovit un rost de dilatare din componenta Podului Prieteniei, aflat pe partea bulgară.

Șoferul a pierdut controlul asupra ansamblului rutier, lovind parapeții podului, ceea ce a dus la blocarea traficului pe ambele sensuri. Din cauza faptului că există scurgeri de carburant, la fața locului s-au deplasat mai multe autospeciale din cadrul ISU Giurgiu. Începând cu ora 05:55, la locul accidentului au ajuns și utilaje din Bulgaria pentru eliberarea carosabilului”, transmit reprezentanții Poliției de Frontieră.

De asemenea, autoritățile îndeamnă persoanele care intenționează să tranziteze PTF Giurgiu să folosească toate punctele de frontieră deschise în regim internaţional de la frontiera cu Bulgaria.

Reamintim că, la graniţa cu Bulgaria sunt operaționale 11 puncte de trecere a frontierei în regim internaţional pentru persoane, autoturisme şi camioane, conform categoriilor specifice fiecărui punct, astfel: pe raza jud. Constanţa – P.T.F. Vama Veche, P.T.F. Ostrov, P.T.F. Negru Vodă, P.T.F. Lipnița, P.T.F. Dobromir; pe raza jud. Călăraşi P.T.F. Călăraşi; pe raza jud. Giurgiu- P.T.F. Giurgiu; pe raza jud. Teleorman P.T.F. Turnu Magurele, P.T.F. Zimnicea; pe raza jud. Dolj: P.T.F. Calafat, P.T.F. Bechet”, au mai transmis reprezentanții Poliției de Frontieră, care au precizat că vor reveni cu detalii.

UPDATE:

Traficul a fost reluat pentru autoturisme, pe o singură arteră. Vehiculele de mici dimensiune vor circula alternativ, din ambele sensuri.

„Traficul se desfășoară, în continuare, cu greutate și recomandăm persoanelor care intenționează, în perioada imediat următoare, să ajungă în Bulgaria să evite PTF Giurgiu și să tranziteze frontiera prin celelalte puncte de frontieră deschise în regim international cu țara vecină, menționate mai jos”, transmite Poliția de Frontieră.

Foto: Facebook Poliția de Frontieră Română

Continue Reading
La Top