URMĂREȘTE-NE

BREAKING NEWS

ACCIDENT GRAV PE DN3, TRAFIC BLOCAT PE AMBELE SENSURI! PRIMELE IMAGINI DE LA FAȚA LOCULUI

În urmă cu doar câteva minute, pe DN3 din Călărași, zona Complexului Privilege, un teribil accident rutier a avut loc, produs din cauza unui autoturism marca Audi care a pătruns pe contransens, intrând în coliziune frontală cu camion care circula pe sensul celălalt al drumul național.

În prezent, la fața locului au sosit pompierii SMURD care efectuează manevre de extragere a conducătorului auto încarcerat.

Traficul este blocat pe ambele sensuri.

DOUĂ PERSOANE ȘI-AU PIERDUT VIAȚA

ISU Călărași: Grav accident rutier pe DN 3 soldat cu decesul a două persoane

“Pompierii militari călărășeni au intervenit rapid la locul accidentului cu două autospeciale, una de descarcerare și ina de prim ajutor SMURD

În accidentul rutier au fost implicate două autovehicule, un autocamion si un autoturism, ambele înmatriculate in județul Calarasi.
În autocamion se afla o singură persoană, conducătorul autovehiculului, care este in afara oricărui pericol și nu prezintă traumatisme, iar in autoturism se aflau două două persoane încarcerate, un bărbat și o femeie, cu vârste cuprinse între 55 – 60 de ani.
În urma coliziunii puternice dintre cele două autovehicule, cele două persoane încarcerate aflate in autoturism prezentau leziuni incompatibilitate cu viața si au fost declarate decedate.
La accident s-au deplasat un echipaj de descarcerare, un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Detaşamentului de pompieri Călărași și un echipaj al S.A.J. Călărași.” – informează Tătăranu Ștefan-Ovidiu, purtător de cuvânt al ISU Călărași

În curs de actualizare.

Continue Reading
La Top