URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

ACCIDENT CUMPLIT LA IEȘIREA DIN BUCUREȘTI: O CISTERNĂ S-A CIOCNIT DE UN TIR

Accident cumplit la ieșirea din București: o cisternă s-a ciocnit de un TIR și a izbucnit un incendiu. O persoană a fost găsită decedată.

O persoană a fost găsită decedată, iar o alta conştientă va fi transportată la spital, în urma incendiului izbucnit după accidentul produs între o cisternă care transporta furaje şi un TIR încărcat cu deşeuri metalice, pe Şoseaua de Centură Măgurele-Jilava, a informat joi, 18 mai, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov (ISUBIF). 

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii rutieri din Măgurele şi ai Serviciului Rutier Ilfov pentru efectuarea activităţilor din competenţă, precum şi echipaje SMURD şi ambulanţe. Poliţiştii rutieri au asigurat perimetrul locului unde s-a produs evenimentul“, a precizat IPJ Ilfov.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că traficul este oprit în ambele direcţii pe DNCB (Centura Bucureşti), la kilometrul 44, între localităţile Jilava şi Măgurele, judeţul Ilfov, pentru lichidarea unui incendiu produs la un autotren.

“Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs ca urmare a unui accident rutier, pe Şoseaua de Centură, între un TIR şi o cisternă“, informează joi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov (ISUBIF).

Au fost alertate cinci autospeciale de stingere cu apă şi spumă, echipajul special de salvatori, o autospecială de descarcerare, echipajul CBRN, o ambulanţă SMURD şi un echipaj SABIF.

Sursa:Ziare.com

Continue Reading
La Top