URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

ABANDONAT, SALVAT ȘI ADOPTAT ÎN ACEEAȘI ZI

Astăzi, 26 mai, a fost o zi nefericită pentru câine mic și năpăstuit, care a fost abandonat pe strada “Varianta Nord” din municipiul Călărași.

În timp ce se plimba pe marginea drumului, a fost lovit puternic de o mașină la cap și a căzut într-un șanț din apropiere.

La început, câteva persoane care au asistat la accident au încercat să îl ajute, dar fără succes. Cățelul a devenit agitat și s-a retras adânc în șanț, refuzând să iasă.

Îngrijorați de starea lui, oamenii au contactat pompierii pentru a veni să îl salveze.

La sosirea pompierilor, au descoperit că situația era mai dificilă decât și-au imaginat. Cățelul se retrăsese atât de adânc în șanț încât nu se putea vedea, iar accesul la locul unde se afla era foarte dificil.

Cu toate acestea, pompierii erau hotărâți să îl salveze, indiferent cât de mult timp și resurse ar fi necesare. După o luptă grea și mult efort, cățelul a fost adus afară din șanț și a fost dus la veterinar pentru îngrijiri medicale.

Doamna doctor, Blebea Valentina, a venit imediat în ajutorul acestei urgențe medicale.

După examinare, a fost descoperită o rană deschisă în zona capului de care aceasta s-a ocupat dând dovadă de empatie și altruism.

În ciuda evenimentului nefericit, finalul a fost de fapt unul fericit pentru cățel. A fost găsit un cămin pentru acesta și a avut parte de mâncare și îngrijire.

Continue Reading
La Top