URMĂREȘTE-NE
Controale poliție Urziceni

ACTUALITATE

A PLOUAT CU AMENZI LA URZICENI: PESTE 130 DE SANCȚIUNI ÎN DOAR TREI ORE

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Ialomița, alături de jandarmii ialomițeni, au desfășurat seara trecută o acțiune cu efective mărite pe raza municipiului Urziceni și comunelor arondate. Acțiunea a avut loc între orele 19.00 – 22.00, potrivit unui comunicat al IPJ Ialomița.

Acțiunea a avut ca scop creșterea gradului de siguranță publică și a vizat prevenirea și descurajarea comiterii faptelor de natură penală și contravențională, consumului de substanțe interzise precum și verificarea respectării legislației pe linie rutieră, economică și pe linie de ordine publică”, se mai arată în comunicat.

În urma activității desfășurate de polițiști și jandarmi, au fost legitimate aproape 500 de persoane. De asemenea au fost verificate 398 de autovehicule, atât pe raza municipiului Urziceni cât și a comunelor Coșereni, Borănești, Bărcănești, Axintele și Bărbulești.

Acțiune poliție Urziceni

Acțiune poliție Urziceni

Totodată, 35 de șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, dar și cel drugtest. Amenzile aplicate de polițiști în doar trei ore au depășit suma de 66.000 de lei.

În urma abaterilor constatate au fost aplicate 134 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 66.660 de lei, pentru nerespectarea normelor de conviețuire socială, nerespectarea regulilor de circulație rutieră și pentru încălcarea altor norme legislative“, mai transmit reprezentanții IPJ Ialomița.

De asemenea au fost reținute opt permise de conducere și certificate de înmatriculare. Oamneii legii au constatat în flagrant delict inclusiv patru infracțiuni.

În cadrul acțiunii, polițiștii au efectuat controale și la 17 societăți comerciale, pentru combaterea evaziunii fiscale și a comerțului cu produse contrafăcute.

IPJ Ialomița transmite că astfel de acțiuni continuă și în perioada următoare, atât în mediul rural, cât și în mediul urban, pe raza întregului județ.

FOTO: IPJ Ialomița

Continue Reading
La Top