URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

SELLY A FOST PLĂTIT LA CĂLĂRAȘI CU PRIMA LUI CEZAR NEAGU

Directorul operatorului regional de apă-canal Ecoaqua S.A., Eduard Grama, a participat recent la o conferință de presă organizată la sediul PSD Călărași, unde a prezentat eforturile depuse de administrația județului în sprijinul educației. În cadrul evenimentului, directorul Grama a evidențiat decizia operatorului de a redirecționa fondurile pe care fosta conducere le aloca pentru prime de zeci de mii de euro, către elevii cu rezultate remarcabile la școală, sub forma unor burse. 

Conferința de presă a avut loc pe data de 17 mai și a oferit o oportunitate pentru Eduard Grama de a explica motivația din spatele acestei decizii. El a subliniat faptul că sprijinul financiar oferit sub formă de burse poate reprezenta un stimulent important pentru elevi și poate contribui la susținerea performanțelor școlare remarcabile.

În cadrul discuțiilor, directorul Ecoaqua S.A. a adus în atenție și evenimentul recent al lansării platformei Călărași Education, care s-a desfășurat pe data de 10 mai 2023. Această lansare a reunit peste 800 de elevi din întreg județul Călărași, care au participat la eveniment în sala Barbu Știrbei. Scopul acestei platforme este de a introduce inteligența artificială în procesul educațional, facilitând astfel sarcinile elevilor și oferindu-le oportunități educaționale inovatoare.

Eduard Grama a subliniat faptul că, în calitate de director al operatorului de apă și canal, împreună cu Marinela Voivozeanu și o echipă de profesioniști, au analizat și au dezvoltat această platformă educațională gratuită pentru elevii de școală gimnazială și de liceu.

Pentru a asigura transparență în privința costurilor evenimentului, directorul a menționat că influencerul Selly a primit suma de 3.000 de euro pentru prezența sa la lansare. El a subliniat că există un contract legal între operatorul de apă și influencer, iar Ecoaqua S.A. este instituția care a lansat și susține această platformă educațională inovatoare.

Eduard Grama: “În urmă cu o săptămână împreună am participat la sala ,,Barbu Știrbei” la un eveniment ,,Călărași Education” , un eveniment pe care l-am considerat noi că a fost un succes pentru că participarea și interesul a fost extrem de mare. O echipă din cadrul operatorului de apă și canal împreună cu Marinela Voivozeanu ne-am pus la masă și am pus copiilor această platformă gratuit. Vreau să ne înțelegem, această platformă a venit și vine către copii de școală gimnazială și de liceu gratuit. Au mai fost discuții vizavi de costurile acestui eveniment, dar vreau să vă spun un singur lucru: am preferat să nu dau prime la sfârșitul anului așa cum vechea conducere în mod frecvent își asigura 30 de mii de euro, 40 de mii de euro și am considerat că trebuie să întoarcem aceste lucruri către comunitate și în continuare împreună cu domnul președinte vom genera proiecte pe care le vom întoarce comunității și ne vom axa în principal pe educație pentru că unul dintre proiectele importante ale județului Călărași rămâne educația. Selly a primit 3.000 de euro ca să închidem orice fel de speculație. Există un contract încheiat, pe procedură legală. Operatorul de apă este cel care a lansat această platformă”.

Pentru că l-am pomenit în titlu și trebuie să clarificăm și acest lucru. Cezar Neagu este fostul director al Ecoaqua S.A. care și-a acordat prime în valoare de peste 100.000 lei pentru buna activitate. Ultimul tun tras de acesta nu scade sub 150.000 lei.

Continue Reading
La Top