URMĂREȘTE-NE

BREAKING NEWS

A doua seară de concerte la Târgul de Crăciun de la Călărași. Sute de oameni vor umple piața din fața Consiliului Județean

Evenimentele din centrul Călărașiului continuă cu distracție și voie bună. Dacă de la ora 11:00, vizitatorii târgului se vor bucura de o serie de colinde tradiționale, în această seară, de la ora 18, noi artiști urcă pe scenă. Totul după ce în prima seară Marian Cosma și Raul au încins atmosfera pentru a ne scăpa de frigul de afară. Vinul fiert și bunătățile fac în continuare deliciul călărășenilor iar Marinela Voivozeanu și Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași vor menține și în următoarele 2 zile cele mai ridicate standarde de distracție.

Pe Ionuț Dulgheriu îl cunoaște toată lumea din Romania , toata lumea din media, din teatru si din spectacole. Lucrează parcă dintotdeauna la Radio și a prezentat diferite formate de Televiziune. Ionuț este un talentat cântăreț de muzică ușoară, care început încet, încet să-și construiască un nume în peisajul muzical românesc. Ascultându-l, descoperi o voce caldă, naturală, despre care ai putea jura că interpretează de când lumea, deși și-a făcut curaj și a urcat pe scenă, la modul serios al lucrurilor, abia în urmă cu 7-8 ani.
Prezinta emisunile Radio Doina de 24 de ani, este actor, licențiat, masterand si doctorand in Actorie. Este Asistent Universitar la Facultatea de Arte din Constanta, specializare Artele spectacolului Actorie și a sustinut numeroase spectacole in America si in Canada. A urcat pe scene mari alături de mari artiști consacrați precum Irina Loghin, Mirabela Dauer, Vali Vijelie, Nicu Paleru, Maria Dragomiroiu, Constantin Enceanu, Angela Rusu, Gheorghe Gheorghiu, Aurora și Sandel Mihai sau Trupa Autentic.

Tot în această seară, o altă voce specială va încânta publicul la Târgul de Crăciun de la Călărași. Constantin Lătărețu este un nume deja consacrat al scenei folclorice. Și nu doar pentru timbrul vocal, asemănător cu al legendarei Maria Lătărețu, ci mai ales pentru talentul său interpretativ, talent răsplătit de public și recunoscut de profesioniștii din muzica populară. Popularitatea sa a crescut datorită vocii sale. Poetul Mircea Dinescu l-a invitat în numeroase emisiuni. Cea mai populară apariție a sa la ” Politică și Delicatețuri” a generat zeci de mii de vizualizări pe Youtube.

Redăm programul manifestărilor:

  • 23 decembrie: ora 11:00, spectacol de colinde; ora 18:00, Marian Cosma, Raoul;
  • 24 decembrie: ora 11:00, spectacol de colinde; ora 18:00, Ionuț Dulgheriu, Taraful Constantin Lătărețu;
  • 25 decembrie: ora 11:00, spectacol de colinde; ora 18:00, Tatiana și Marius Ojoc, Fuego.

Organizatorii sunt: Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași, Consiliul Județean și Primăria Municipiului Călărași.

Continue Reading
La Top