URMĂREȘTE-NE

SĂNĂTATE

62 DE CENTRE DE PRIM-AJUTOR FUNCȚIONALE, DESCHISE ÎN JUDEȚUL CĂLĂRAȘI

Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Barbu Știrbei” Călărași a anunțat că, la acest moment, funcționează 62 de centre de prim ajutor în diferite localități din județul Călărași. Aceste centre sunt repartizate în mai multe zone și sunt gata să ofere asistență de primă urgență în situații critice.

Printre localitățile care găzduiesc aceste centre se numără Călărași, cu un total de 5 puncte de prim ajutor situate în diverse locații precum Piața Orizont și Piața Centrală, dar și în clădirile Primăriei. În plus, alte localități precum Oltenița, Lehliu Gară, Perișoru, și multe altele au fost echipate cu astfel de centre pentru a răspunde rapid și eficient la nevoile comunității.

Este important de reținut că aceste centre furnizează asistență temporară și nu trebuie să înlocuiască tratamentul medical adecvat. În cazul în care întâmpinați probleme de sănătate legate de caniculă sau alte urgențe medicale, se recomandă cu tărie să consultați un medic specialist pentru evaluare și tratament adecvat.

Continue Reading
La Top