URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

4 MAI: ZIUA INTERNAȚIONALĂ A POMPIERILOR

Comunitatea internaţională celebrează anual, la 4 mai, Ziua internaţională a pompierilor, cu scopul de a recunoaşte şi onora sacrificiile pe care pompierii le fac zi de zi pentru comunităţile lor.

Ziua internaţională a pompierilor este, de asemenea, un prilej de a ne aminti de pompierii care au murit în timp ce serveau comunitatea noastră sau de cei care îşi dedică viaţa pentru a proteja siguranţa tuturor.

În acelaşi timp, este o ocazie de a ne arăta sprijinul şi aprecierea faţă de pompierii din întreaga lume care continuă să ne protejeze ori de câte ori este nevoie.

“4 Mai Ziua Internațională a PompierilorLa mulți ani oriunde v-ați afla luptători cu focul! Prea multe depind de voi in ziua de astăzi! Mereu am spus așa: “Pompierii militari sunt acei bărbati curajoși și cu suflet mare care aleargă să intervină acolo de unde ceilalți oameni fug!” Să aveți parte de sănătate, de liniște și armonie în familie și nu în ultimul rând, de putere, pentru a merge mai departe de fiecare dată! Să aveți misiuni duse la bun sfârșit! Să fie bine!”

“În fiecare an, pe 4 mai, îi sărbătorim pe aceia dintre noi care, în fiecare secundă a existenței lor, cu mult curaj și mai ales devotament au ales să facă ceva nobil din meseria pe care o practică.

Încă de la început, fie că vorbim de pompierul care intervine la stingerea incendiilor, de pompierul paramedic, pompierul descarcerator, cel care asanează muniție neexplodată, scafandrul de intervenție, alpinistul de intervenție, pompierul specializat în căutare-salvare, voluntar, acest salvator universal, este acela dintre noi care va fugi către acel loc de unde toată lumea fuge.

Ii vedem în fiecare clipă în tumultul vieții cotidiene alergând cu autospecialele lor mari și roșii, sau cu ambulanțele SMURD, ori pe două roți, în elicoptere, avioane, în încercarea de a mai salva o viață, sau bunurile noastre. Suntem convinși că v-ați dat seama că astăzi îi sărbătorim pe salvatorii noștri, pe pompierii din întreaga lume. Vă mulțumim, dragi colegi salvatori, pentru tot ce faceți pentru noi și ne înclinăm în fața voastră cu respect și admirație. La mulți ani!” este mesajul transmis pe pagina de socializare a instituției.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top