URMĂREȘTE-NE

EVENIMENTE

21 MAI – ZIUA POLIȚIEI LOCALE ÎN ROMÂNIA

21 mai este o zi cu dublă semnificație în România: Sărbătoarea Sfinților Împărați Constantin și Elena, respectiv Ziua Poliției Locale.

Obiectivul principal al activității Poliției Locale este acela de a veni în sprijinul comunității, a cetățenilor orașului, veghind în permanență la respectarea ordinii și liniștii publice, a circulației pe drumurile publice, a disciplinei în construcții și afișajului stradal, la respectarea normelor de mediu, a activității comerciale, a evidenței populației.

Directorul Executiv al Poliției Locale Călărași, Daniel Anghel, a transmis un mesaj pe pagina de socializare în care își exprimă gândurile și urările de bine, destinat colegilor săi.

“Ziua Poliției Locale îmi oferă prilejul de a adresa tuturor colegilor din cadrul acestei instituții, atât la nivel local cât și național, un tradițional ” La mulți ani”, succes deplin în activitatea desfășurată, sănătate, gânduri bune, iar familiilor dumneavoastră mulțumiri pentru că vă sunt alături la bine și la greu.
Desi, la momentul actual, viața nu este ușoară, contextul în care ne desfășurăm activitatea nu este poate cel dorit de fiecare dintre noi, trebuie să trecem peste toate acestea și să acționăm împreună, cu profesionalism asigurând permanent un climat de ordine și siguranță publică, apărând drepturile și libertățile fundamentale ale cetățenilor, a proprietații publice, pentru satisfacerea nevoilor comunităților în care trăim. Dar să nu uităm că prin corectitudine, abnegație, ambiție, dragoste fată de ceea ce facem, putem obține respectul cetățenilor pentru profesia de polițist local.
La mulți ani polițiștilor locali din Călărași!
La mulți ani tuturor angajaților acestei instituții
”!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top