URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

202 DE ANI DE LA ÎNFIINȚAREA POLIȚIEI ROMÂNE – ACTIVITĂȚI SPECIFICE DERULATE LA CĂLĂRAȘI

Miercuri, 27 martie a.c., cu ocazia Zilei Poliției Române, Inspectoratul de Poliție Județean Călărași a organizat o serie de activități pentru cetățenii de toate vârstele din municipiul Călăraşi. Prin intermediul acestui eveniment, cei mici au putut sa se familiarizeze cu echipamentele personalului Ministerului Afacerilor Interne.

Începând cu ora 10:00, elevii mai multor școli din municipiu au luat cu asalt platoul din Parcul Dumbrava. Pe rând, cei mici au fost echipați cu veste antiglonț, căști și arme din cadrul standului Serviciului pentru Acțiuni Speciale. Bineînțeles, poate cele mai interesante și atractive articole au fost armele. De asemenea, cei mici au putut urca în autovehiculele prezente în parc.

“Poliția Română aniversează 202 ani de existență. Noi am fost nevoiți să amânăm cu două zile prilejuirea evenimentului cu publicul din cauza condițiilor atmosferice. Vreau să vă spun că încercăm zi de zi să fim cât mai aproape de comunitate, să evoluăm din punct de vedere profesional, de așa manieră încât pe zi ce trece să oferim un serviciu polițienesc cât mai bun pentru cetățeni”, a declarat comisar șef Petronel Dumitrașcu, inspector șef în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași.

Prin intermediul acestei acțiuni, școlarii care visează să îmbrace uniforma Poliției Române, s-au putut apropia cu un pas mai mult de visul lor.

În cadrul evenimentului, persoanele interesate au putut conversa cu inspectorii din cadrul Serviciul Resurse Umane, personalul oferindu-le informații prețioase cu privire la procesul de admitere.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top