URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

100 DE PATRUPEZI STERILIZAȚI – CAMPANIE ÎNCHEIATĂ CU SUCCES, ÎN CĂLĂRAȘI

În perioada 16-17 septembrie, în municipiul Călărași, a avut loc o campanie de sterilizare gratuită pentru câinii cu stăpân de rasă comună, organizată de Serviciul Public Pentru Gestionarea Câinilor fără Stăpân. Aproximativ 100 de patrupezi au fost sterilizați în cadrul acestei inițiative, care a fost posibilă datorită implicării Asociației “Dogs Adoptions Nederland”. Această organizație sprijină comunitatea locală și adopția de câini din adăpost.

Weekend-ul trecut am avut o campanie de sterilizare gratuită, am sterilizat aproximativ 100 de căței cu stăpân, de rasă comună, iar această campanie a avut loc cu ajutorul membrilor Asociației “Dogs Adoptions Nederland”, care sunt întotdeauna alături de noi și adoptă câini din adăpost de mai bine de 8 ania declarat Manuela Topologeanu, referent al serviciului de control și protecția animalelor, pentru Canal SUD.

Printre condițiile de acceptare la această campanie s-au numărat: să fie câini de rasă comună și metișii lor, precum și proveniți din gospodării particulare din municipiul Călărași. Fiecare proprietar a putut să sterilizeze maxim 2 câini pentru a contribui la controlul populației canine și la bunăstarea animalelor.

Continue Reading
La Top