URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

1 DECEMBRIE, LA CĂLĂRAȘI: DEFILARE MILITARĂ ȘI FASOLE CU AFUMĂTURĂ

Ziua Naţională a României va fi sărbătorită, în municipiul Călărași, cu o ceremonie militar-religioasă, incluzând defilarea gărzii de onoare şi a tehnicii militare de intervenție. Evenimentul va avea loc în data de 1 decembrie 2021, începând cu ora 11:00, la Monumentul Eroilor – Intersecția Orizont, anunță Primăria Municipiului Călărași.

După intonarea Imnului Naţional al României, “Deşteaptă-te, române!”, se va oficia serviciul religios şi va fi rostită o alocuțiune de către prefectul județului Călărași, Valentin Barbu.

Un scurt program artistic va fi intepretat de elevi din Călărași. Coroane de flori vor fi depuse apoi la Monumentul Eroilor de către reprezentanți ai autorităților publice locale, instituțiilor publice deconcentrate, partidelor politice.

Ulterior va avea loc defilarea gărzii de onoare și a tehnicii militare de intervenție.

Ceremonia se va desfăşura cu respectarea tuturor regulilor şi măsurilor stabilite de legislaţia în vigoare pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2.

După finalizarea programului, Primăria Municipiului Călărași va servi, în Piaţa Big, la Foișor și în fața magazinului ALDIS, 1.000 de porții de fasole cu afumătură celor prezenți la marea manifestare dedicată Zilei Naționale a României.

Continue Reading
La Top